På min viktresa...

Ville bara visa bilder på mig från- Innan jag började flyta inför operationen- och nu två månader senare. 13 kilo skiljer mig åt...Känns så bra just nu. Springer i trapporna på jobbet utan problem. Ska börja på Friskis & Svettis igen i höst. Skönt med motionsrutin igen.

Håll till godo eller blunda. Trevlig helg på er alla. Förlåt att jag är dålig med uppdateringen. Beror bara på lathet.




Och nu kommer första "Efter" bilderna---


Ja det kommer säkert flera bilder om någon månad...Hej Hopp






Å så en bild i mina nya Jeans!!

Semester!!!

Jag kan inte klaga på någonting egentligen. Solen skiner och det är varmt i vattnet som jag har tillgång till dagligen. Nu går det riktigt bra med min mathållning efter operationen för mer än en månad sedan nu...Ojojoj vad tiden går. Jag går med min flaska vatten och smådricker mest hela tiden vilket går bra. Det blir enklare att hålla reda på mängden vätska när jag använder flaskan.
Ska väga mig i morgon. Är så nyfiken denna gång. Sist jag vägde mig hade jag gått upp i vikt och det gjorde mig ganska irriterad. Nu har jag märkt att ju mer jag äter desto mer minskar mitt omfång. Vore så skönt att snart vara under 100 kilo...Vi får väl se. Ska på återbesök imorgon och ska då träffa sjuksköterska på avdelningen som jag låg på.
I helgen ska vi fira maken som fyller 60 år. Vi firar med barnen bara så det blir inget stort ståhej vilket är skönt. Måste åka till stan nu och köpa makens present. Han ska få ett presentkort på en resa till Azorerna som han drömt om att få åka till.

Håll tummarna nu att det finns tid på Drop-in frissan och att det blir en vettig frisör som vet hur jag vill ha mitt hår. Det är så slitet så jag skulle vilja trimma till det lite. Är lite sugen att göra något nytt..Men eftersom jag sparat sååå länge på lockarna så blir jag väl feg i sista minuten och säger att dom bara ska toppa det...

Ha det gött tills vi hörs igen.




RSS 2.0