Nionde dagen.

Idag "flyter" jag min nionde dag. Funderar inte så mycket på det längre. Det är ju bara fem dagar kvar innan operationen nu. Jag dricker två varma soppor och två kalla drycker om dagen. Däremellan försöker jag dricka massa vatten och lyxar till det med lite cola light emellanåt. Jag får äta sockerfritt tuggummi men det blir jag ju bara hungrig av. Har gått ner 3,6 kilo sedan förra tisdagen.  
Har jag fuskat då?? Nja. Kanske det.
Första dagen satt jag och stirrade på en liten chipsfllisa (stor som en tioöring)i flera timmar. Till slut åt jag upp den.:(

Andra dagen tuggade jag på en miniköttbulle, men spottade ut den..:)

Femte dagen tuggade jag sönder tre popcorn..Men spottade ut dem.:)

Det jag längtar efter är Keso och sportknäcke...Konstigt va? Man sänker sina drömmar när man inte har någonting.

Idag var jag med om en häftigt känslosam grej på jobbet. Såg det som ett tecken att jag skulle må bra. Jag åkte och köpte två trisslotter..Men det var ingen vinst.

Min vinst blir Tisdag då allt fastande ska ta slut, och på Onsdag (förhoppningsvis) får jag äta något som inte är lågkalorisoppa.

Vi hörs igen.
Makens första barnbarn.


Första dagen!

Har nu snart överlevt min första dag på enbart flytande lågkalorikost. Smaksatte mina varma soppor med Curry vilket gjorde dom helt ok att äta. Lite hetta i tar bort proteinpulversmaken. Hittade även en kall soppa från Allévo som smakar choklad. Den har gått jättebra att äta. Jag späder sopporna med en dl. extra vätska så de inte blir för tjocka i konsistensen. Har dessutom vatten i kylen hela tiden så de kalla sopporna blir riktigt kalla och goda.
Imorgon ska jag till Danderyds sjukhus för provtagning, narkosbesök och samtal med sjuksköterska. Jag fick lite panik idag då jag läste att jag skulle tagit proverna en till två veckor innan mitt besök. Å, jag som läst, och läst och läst all information hundra gånger...Hur kunde jag missa det. Blev tvungen att ringa sjukhuset och kolla hur jag skulle göra. Trodde nästan att de skulle ställa in operationen, men sjuksköterskan svarade bara att: "Det är lugnt, det kan Du göra i morgon". PUH!!
 Så nu efter nästan en veckas ledighet ska jag ställa väckarklockan på ringning...

Det känns äntligen som att det börjar bli på "G" ordentligt.

  Jättekyl är det!!!

Sista frosseriet..?

Ja, nu närmar det sig med stormsteg. På Tisdag börjar jag min fasta..Har köpt några sorters lågkalorisoppor som jag ska "festa" på. Har smakat och de smakar inget vidare kan jag lova..Bara att bita ihop och tänka att efter dessa två veckor så behöver jag ALDRIG med äta sådana.

Vad ska jag göra då sista dagarna tro? Jo, jag ska ut på Ålands hav med min älskade svägerska. Vi ska äta, dricka, dansa och bara mysa tillsammans. Det ska bli så underbart roligt. Synd bara med vädret, men som svägerskan uttryckte det:" Vi skiner som solar i alla fall"...

Har inhandlat (förhoppningsvis) mina allra sista tjockiskläder. Dock hittade jag en väldigt snygg topp och vita jeans.

Så nu börjar nedräkningen på allvar.

Ha det skönt därute, för det ska jag ha...


RSS 2.0